Backup zilnic pentru fiecare site web găzduit în Cloud

Copii de rezervă pentru fiecare website

Sistemul de hosting pe care sunt găzduite site-urile web realizează backup-uri în mod automat, fără a fi nevoie de vreo intervenție. Bazele de date MySQL și fișierele stocate pe disc vor fi salvate la fiecare 24h și vor fi gata de restaurare în cazul unor avarii de sistem sau în cazul în care ștergeți fișiere sau tabele din baza de date. Oferim în plus posibilitatea de a realiza backup-uri manuale care se pot descărca în computerul personal.

Backup automat zilnic - TOATE PACHETELE DE GĂZDUIRE WEB

Soluții de backup automat pentru hosting-ul în cloud

Compania noastră oferă soluții de backup automat dacă alegeți să vă găzduiți site-ul web în cloud. Soluțiile de backup automat constau în salvarea unor copii de rezervă ale site-urilor web (baze de date și fișiere stocate pe disc), fără o intervenție secundară.

Vă recomandăm să nu apelați la servicii de backup plătite sau la achiziționarea unor pachete de găzduire web mai scumpe doar pentru a avea funcția de backup disponibilă la alte firme. Alături de compania noastră vă sunt oferite în mod gratuit funcțiile backup automat și backup manual pentru găzduirea web. Oferim acest serviciu în mod gratuit clienților pentru a beneficia de avantajele restaurării de fiecare dată când doriți.

Nu este nevoie să intrați de fiecare dată în panoul de control să descărcați bazele de date sau să vă conectați cu un File Manager să descărcați toate fișierele. Platforma cloud pe care sunt găzduit site-urile web face acest lucru zilnic, backup-urile salvându-se pe servere și fiind pregătite de restaurare în cazul în care întâmpinați pierderi de date sau ștergeți fișiere importante.

 • Backup automat la fiecare 24h, cu posibilitate de restaurare imediată
 • Restaurare imediată din panoul de administrare cu doar un singur buton
 • Bazele de date & fișierele stocate pe SSD sunt salvate în mod automat de sistem
 • Descărcarea backup-urilor manuale în computerul personal și pe orice dispozitiv

Un alt lucru important pe care compania noastră îl oferă este posibilitatea de restaurare a backup-ului automat în alt folder care este ales de dumneavoastră din panoul de control. Acest lucru înseamnă că puteți să verificați ce fișiere să restaurați chiar înainte de a încărca backup-ul.

Backup Automat site-uri web găzduite in Cloud

Backup-ul automat - soluția ideală pentru situații neprevăzute

Toate backup-urile salvate au o perioadă de stocare în sistem de minim o lună de zile. Oferim această perioadă de restaurare în cazul în care pe parcursul ultimelor 30 de zile vă confruntați cu situații neprevăzute, iar site-ul dumneavoastră pierde date importante. De aceea nu recomandăm să oferiți acces la panoul de control unor persoane neautorizate.

Începând de astăzi navigați fără griji! Nu este necesar să salvați de fiecare dată fișierele din website sau să descărcați bazele de date sau tabelele MySQL pe care le doriți salvate. Cu soluțiile de backup automat și manual se poate restaura întregul website în doar câteva momente, deoarece totul rămâne stocat în copiile de rezervă efectuate în ultimele 30 de zile.

Nu renunțați la toată munca pe care ați realizat-o de-a lungul unei săptâmâni sau unei luni pentru propriul website, indiferent că activează în zona de Blogging sau E-commerce. Aveți siguranța că toate fișierele sunt salvate într-un mediu sigur și flexibil, cu ajutorul soluțiilor de backup automat zilnic dedicate website-urilor.

Ce știți despre backup-ul site-ului propriu?

Ce știți despre backup-ul site-ului propriu? Unele companii de hosting autohtone pot considera că este datoria clientului de a se asigura de backup-ul site-ului web, care include fișierele și baze de date. De multe ori nu se oferă garanții, de aceea vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile firmelor de hosting atunci când vă hotărâți să cumpărați un pachet de găzduire web.

Pentru backup-urile din cPanel ale firmelor de hosting standard stocarea se poate realiza pe același computer, iar în cazul în care hard drive-ul nu va mai funcționa, copiile de rezervă pentru website-uri sunt pierdute. De ce să alegeți să riscați pierderea datelor din cauza acestui lucru?

Dacă pierdeți date importante, trebuie să așteptați până o persoană de la asistența tehnică vă va rezolva problema. Mai ales în cazul în care backup-urile sunt accesate doar de furnizorul de hosting. Aceste lucruri nu se întâmplă la compania noastră, deoarece clienții au acces complet la serviciul de backup-uri incrementale, putând restaura oricând copiile automate de rezervă.

 • Backup-uri automate zilnice pentru fișiere și baze de date
 • Backup-uri manuale cu posibilitate de descărcare în calculatorul personal
 • Alegeți folderul dorit pentru restaurarea backup-ului site-ului web găzduit
 • Protecție împotriva ștergerii pentru Backup-urile Automate realizate zilnic

În cazul în care migrați de la o altă companie care furnizează servicii de găzduire web, backup-urile automate încep să fie create din primele zile de hosting. De regulă, backup-urile pentru website-urile transferate sunt salvate după miezul nopții, pentru a nu pierde modificările pe care le realizați pe parcursul zilei.

Backup automat zilnic baze de date MySQL website hosting

Backup Automat zilnic pentru fiecare site web găzduit în cloud

Caracteristici backup automat și manual site web

Salvare automată fișiere și baze de date

Prin intermediul funcției de backup manual & automat țineți în siguranță fișierele și bazele de date stocate. Efectuați modificări și instalări de aplicații fără griji, deoarece puteți să restaurați oricând un backup anterior.

Salvare personalizată pentru Backup-ul Manual

În momentul în care efectuați un backup pentru site-ul web aveți posibilitatea de a salva fișierele, bazele de date sau chiar ambele tipuri de date într-un singur backup. Selectați ce date doriți chiar de la crearea backup-ului.

Salvare totală de date pentru Backup-ul Automat

Backup-urile automate zilnice salvează toate fișierele și bazele de date stocate, oferindu-vă posibilitate de restaurare chiar și într-un folder separat pentru a selecta din backup doar fișierele de care aveți nevoie.

Securitate Backup Automat & Backup Manual

Backup-urile stocate pentru fiecare site web în parte sunt stocate în siguranță pe servere separate. În cazul în care o persoană neautorizată șterge întregul website, puteți restaura oricând o copie de rezervă.

De ce aș avea nevoie de backup pentru site-ul web?

Administrarea unui site web este la îndemâna oricui în zilele noastre. Însă nu se știe niciodată când pot apărea situații neprevăzute. În cazul în care colegii vă pot șterge fișiere critice de sistem, dacă o actualizare a platformei aduce vulnerabilități de securitate, cu siguranță un backup ar salva toată munca depusă în ultimele zile sau chiar luni.

Orarul după care se realizează backup-uri pentru bazele de date MySQL și pentru fișiere va trebui să reflecte frecvența cu care actualizați site-ul web. Cu cât actualizați mai frecvent plugin-urile sau modulele, cu atât va trebui să efectuați mai multe backup-uri.

Dacă întotdeauna publicați conținut nou și primiți o mulțime de comentarii de la utilizatori, ar trebui să luați în considerare posibilitatea de a crea copii de rezervă zilnice. Dacă însă nu actualizați lucrurile în mod frecvent pe website, puteți scăpa eficient cu un backup de rezervă lunar sau odată la două săptămâni.

 • Backup-uri automate zilnice salvează munca și timpul investite în website
 • Backup-uri manuale se pot descărca chiar și în calculatorul dumneavoastră
 • Un backup automat salvează atât fișierele, cât și bazle de date stocate
 • Backup-urile automate și manuale pot fi restaurate oricând
 • Mențineți siguranța website-ului cu funcția de Backup automat zilnic realizat de sistem

Un singur backup al site-ului web vă poate salva tot timpul petrecut la lucru. Soluțiile de backup trebuie să îndeplinească două funcții principale: să fie stocate separat față de serverele unde este site-ul web găzduit și să fie efectuate regulat.

La compania noastră efectuăm backup-uri zilnice. Și nu doar atât, backup-urile automate care aparțin website-urilor sunt stocate separat față de serverele unde sunt găzduite site-urile web, tocmai pentru a evita evenimentele menționate anterior.

Backup zilnic si manual website: De ce as avea nevoie de backup pentru site-ul web?

Caracteristici backup automat si manual în cloud

Soluțiile de backup automat & manual sunt ofeite gratuit pentru fiecare pachet de găzduire web achiziționat, în scopul susținerii proiectelor în mediul online. Pentru backupul automat și manual au fost sintetizate principalele caracteristici în rândurile următoare.

Backup-urile Automate sunt efectuate de sistem

Backup-urile automate zilnice sunt păstrate în sistem pentru 30 de zile pentru fiecare website găzduit, timp pe care il aveți la dispoziție să vă restaurați fișierele sau bazele de date din fiecare backup efectuat. Timpul de 30 de zile vă asigură în cazul pierderii de fișiere sau date importante de care aveți nevoie și pe care doriți să le recuperați dintr-un backup. Cum situațiile problematice pot apărea fără să fie prevăzute întotdeauna, backup-urile automate realizate zilnic reprezintă lucrul cel mai important pentru o afacere online de succes. Și cel mai important lucru este că sunt realizate fără intervenția dumneavoastră!

Backup Automat Zilnic site-uri web găzduite

Backup-urile automate zilnice salvează toate fișierele și bazele de date la fiecare 24 de ore pentru fiecare website hostat de compania noastră. Selectați doar data corespunzătoare atunci când doriți să restaurați un backup anterior. Backup-urile automate zilnice oferă posibilitate de restaurare separată a bazelor de date față de fișiere. Acest lucru înseamnă că puteți restaura o bază de date care a fost ștearsă / modificată, de exemplu, fără restaurarea întregului website sau a altor baze de date. Opțional clienții pot restaura backup-urile în totalitate, neschimbând calea root, sau într-un folder separat. Clienții au astfel libertate totală în selectarea fișierelor sau a bazelor de date.

Backup baze de date MySQL și MSSQL

Copiile de rezervă ale bazelor de date găzduite pe platforma cloud sunt realizate in fiecare zi cu ajutorul sistemului de backup automat zilnic. Toate bazele de date, indiferent că sunt MySQL sau MSSQL, vor fi stocate în backup-urile de rezervă realizate zilnic. Chiar dacă creați, modificați sau ștergeți tabele din baza de date din phpMyAdmin sau executați interogări, acestea vor fi restabilite la starea inițială din ziua în care restaurați backup-ul. De acum înainte nu mai purtați griji referitor la pierderea datelor importante din cauza pierderilor critice.

Backup-urile Manuale sunt efectuate la click

Backup-urile Manuale pot fi create prin apăsarea butonului de Creare Backup din panoul de administrare website. Backup-urile manuale pe care le creați din panoul de control sunt salvate timp de 12 ore pe serverele noastre, după care acestea vor fi șterse. Aveți posibilitatea să le descărcați imediat după crearea din panou, de aceea am considerat că nu ar fi necesară stocarea acestora pe disc mai mult de 12 ore. Puteți folosi un backup manual atunci când efectuați schimbări continue la website și nu doriți să mai așteptați pentru realizarea unui backup automat zilnic de către sistemul de găzduire web.

Backup Manual site-uri web găzduite

Realizarea unui Backup Manual se efectuează doar prin apăsarea butonului de Creare Backup din panoul de control. La Tipul Backupului este necesar să selectați ce anume va fi salvat (Fișiere, Baze de date sau le puteți selecta pe ambele). La restaurarea backup-urilor aveți 3 opțiuni disponibile: Ștergeți toate fișierele și restabiliți fișierul zip, Recreați numai fișiere lipsă, Dezarhivați toate fișierele într-un folder temporar. Opțional puteți selecta și restaurarea bazelor de date din backup-ul încărcat. Rețineți că funcția de Manual Backup elimină automat backup-urile mai vechi de 12 ore, așadar asigurați-vă că le descărcați la timp. În caz contrar, puteți apela oricând la backup-urile automate efectuate zilnic.

Backup fișiere pentru site-urile web găzduite în cloud

În ceea ce privește backup-ul fișierelor găzduite pe sistemul de hosting în cloud furnizat de compania noastră se efectuează o salvare asupra tuturor fișierelor și folderelor stocate pe SSD-urile Samsung Enterprise, inclusiv a folderelor și fișierelor din afara public_html. Acest lucru vă oferă o posibilitate de restaurare totală asupra oricăror tipuri de fișiere și foldere pe care le-ați încărcat pe site-ul web hostat în cloud. Dacă vă hotărâți să vă restaurați un backup aveți certitudinea că fișierele șterse vor fi recuperate cu ușurință.

Soluții de backup pentru afaceri online

Cu ajutorul soluțiilor de backup descrise mai sus vă simțiți într-adevăr în siguranță și protejat în ceea ce privește informațiile stocate pe internet pentru website-ul organizației pe care o reprezentați.

Nu uitați, nu este nevoie de intervenție din partea dumneavoastră în cazul backup-urilor automate , deoarece acestea sunt realizate de sistem zilnic. Însă dacă doriți să realizați backup-uri mai frecvente pentru site-ul web o puteți face oricând cu ajutorul Backup-urilor Manuale. Acest lucru este încurajat mai ales pentru dezvoltatorii web care efectuează actualizări continue ale platformelor și aplicațiilor web.

 • Backup-urile automate sunt zilnic programate să fie realizate pentru fiecare website găzduit
 • Backup-urile manuale pot fi efectuate oricând dacă doriți să grăbiți procesul de restaurare
 • Salvați website-uri de succes cu ajutorul backup-urilor automate la doar un click distanță
 • Backup-urile automate zilnice sunt o investiție sigură în protejarea și menținerea website-urilor online
 • Recuperați fișiere și baze de date chiar până la o lună de zile de la ștergere

Soluțiile de backup website în cloud sunt cele mai flexibile, fiind încorporate în întreaga platformă de găzduire și accesibile la doar un buton distanță. Backup-urile efectuate de platfoma de găzduire website-uri în cloud sunt eficiente din punct de vedere al costurilor față de alte soluții de backup shared, păstrând în siguranță toate datele.

IMPORTANT: Rețineți că soluțiile de backup automat și manual sunt oferite fiecărui pachet de găzduire web achiziționat de la compania noastră, fără costuri sau taxe suplimentare.

Recuperati si restaurati fisiere website si baze de date dupa stergere cu ajutorul backup-ului zilnic automat

Powered by WHMCompleteSolution