Centrele de date primare

Punct de prezență Țară Buletproof DNS Rețea SLA Sarcină DC Cluster Cloud Zonă Google Maps Datacenter

M247
România

Enterprise-level 99.99% Web & Servers Services OpenNebula Enterprise București, RO

NXDATA-1
România

Enterprise-level 99.99% Web & Servers Services OpenNebula Enterprise București, RO

VOXILITY
România

Enterprise-level 99.99% Web & Servers Services OpenNebula Enterprise București, RO

NODE4
United Kingdom

Google-DNS 99.99% Web & Servers Services RedHat Enterprise Midlands, UK

Centre de date Ovhcloud

Punct de prezență Țară Buletproof DNS Rețea SLA Sarcină DC Cluster Cloud Zonă Google Maps Datacenter

OVH GROUPE
SAS

Enterprise-level 99.95% Web & Servers Services OVHcloud Enterprise Beauharnois, CA

OVH GROUPE
SAS

Enterprise-level 99.95% Web & Servers Services OVHcloud Enterprise Frankfurt, DE

VOXILITY
România

Enterprise-level 99.95% Web & Servers Services OVHcloud Enterprise Roubaix, FR

OVH GROUPE
SAS

Enterprise-level 99.95% Web & Servers Services OVHcloud Enterprise Gravelines, FR

OVH GROUPE
SAS

Enterprise-level 99.95% Web & Servers Services OVHcloud Enterprise Strasburg, FR

OVH GROUPE
SAS

Enterprise-level 99.95% Web & Servers Services OVHcloud Enterprise London, UK

OVH GROUPE
SAS

Enterprise-level 99.95% Web & Servers Services OVHcloud Enterprise Warsaw, PL

Datacentere DigitalClouder Services SRL


Pentru a livra servicii web nu doar în România, ci și în mediul internațional, compania noastră a ales colaborarea cu organizații care au centre de date bine organizate și protecție de nivel superior. În locațiile unde nu am reușit să colocăm propriile servere am închiriat servere pe care echipa noastră le-a configurat și le pune la dispoziția dumneavoastră. Pentru a oferi aceste servicii pe piața din România am ales să ne alăturăm experților și inginerilor care proiectează datacentere ani de zile. Clienții companiei noastre au analizat sistemele și s-au alăturat nouă deoarece au observat diferențe semnificative din comparația cu alte tipuri de găzduire de pe piață. Oferim servicii complete în diferite țări pentru o prezență internațională în datacentere moderne. Tehnologia pe care serverele și rețelele o folosesc este de ultimă generație, fiind bazată pe fibra optică a giganților din industrie.


Datacenter România pentru găzduire web și servere dedicate la nivel național


În ceea ce privește centrele de date din România am folosit echipamente de tip enterprise pentru serverele dedicate pe care le administrăm, fie deținute de noi, fie închiriate temporar în alte locații cheie. Clienții ne-au cerut în mod direct să avem datacenterul în România, deoarece viteza de încărcare este cu mult superioară față de alte țări. Din București se operează servere care au conexiuni naționale și internaționale cu centrele de date din Europa. Dacă persoanele preferă publicul internațional le putem oferi și găzduire în alte țări pentru servere dedicate și VPS-uri. Atacurile puternice de peste 1TBps sunt filtrate (până la Layer 7) în datacenterele în care ne-am poziționat servere, iar mitigarea DDOS funcționează permanent. Rețeaua din România are o disponibilitate de peste 99.95% pentru toți clienții companiei noastre.


Datacenter United Kingdom: găzduire servere dedicate, VPS și servicii web


În Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord lucrăm cu firme care doresc să își extindă tehnologiile construite și care vor să colaboreze cu IMM-uri din România pentru a le ajuta la extindere. Datacenterele din United Kingdom sunt folosite pentru servicii web și închirieri de servere dedicate și VPS (Virtual Private Server). Am ales puncte de prezență în United Kingdom alături de pionierii industriei de hosting, deoarece calitatea serviciilor pe care ei le oferă este foarte bună din punct de vedere al protecțiilor și modului în care datele se transferă pe servere.


Datacenter OVHCLOUD: Găzduire Servere dedicate, VPS și Protecție DDOS


În OVHcloud se poate face foarte ușor deployment de servere dedicate și VPS-uri. Cel mai mare avantaj datacenterelor oferite de compania OVH Groupe SAS este fibra proprie și protecția DDOS oferită care învinge cu mult ceea ce s-a construit în România pe partea de securitate sisteme în urmă cu câțiva ani de zile. În decursul timpului OVH a provocat status quo-ul și a setat un standard propriu de accesibilitate pentru clienții care doresc să achiziționeze servicii de găzduire web și servere dedicate. Cu peste 1.5 milioane de clienți OVH își construiește servere puternice, deține și administrează 30 de datacentere și operează pe baza unei rețele proprii de fibră optică. Capacitatea acestei fibre este de peste 20Tps, iar protecția oferită este de tip inline. Pentru a avantaja clienții companiei care achiziționează servicii web de la noi am ales datacentere din rețeaua OVH Groupe SAS care oferă puncte de prezență foarte bune și foarte căutate pe piață.

Powered by WHMCompleteSolution