Companie de găzduire web și înregistrare domenii


www.digitalclouder.ro este site-ul web întrebuințat pentru furnizarea de servicii și produse puse la dispoziție de către S.C. DIGITALCLOUDER SERVICES SRL. Societatea Comercială este înregistrată în România sub Codul Unic de Înregistrare 41741800, identificabilă în baza de date a Registrului Comerțului prin Nr. de Înmatriculare J40/13484/2019. Sediul firmei se află localizat în România, București Sectorul 6, Șoseaua Virtuții, Nr. 19D, Birou B, Etaj 4.


În anul 2019 am hotărât să deschidem această companie deoarece serviciile de găzduire web și înregistrare domenii din piața românească nu erau îmbunătățite suficient, iar prețurile erau mult prea ridicate pentru calitatea shared hosting oferită. Platforma noastră de găzduire în cloud este rapidă, securizată și puternică. Oferim o experiență premium de găzduire web în cloud la un preț rezonabil.


Platforma autoscalabilă de găzduire site-uri web în cloud


În ceea ce privește realizarea platformei de găzduire web, aceasta a reprezentat o investiție de timp și energie pentru inginerii și operatorii care se află în centrul nostru de date. Am reușit cu succes să mitigăm efectele DOS/DDOS. Toți clienții au acces la instalarea gratuită a certificatului SSL de tip Let's Encrypt. Parteneriatele internaționale și colaborările cu alte companii care furnizează servicii în mediul internațional reprezintă un factor care a asigurat continuitatea lucrului și dedicării echipei noastre curente.


Găzduim site-uri web care aparțin unor organizații cu renume și vechime pe piață din România. Platforma noastră cloud cu servere care permit autoscalarea resurselor asigură schimbarea automată a gazdei la atacurile care pot afecta buna funcționare a site-urilor web. Nu vă mai faceți griji cu privire la plata unor cheltuieli sau taxe suplimentare care vă să vă protejeze site-ul web. Firma noastră vi le pune la dispoziție în mod gratuit. Protecția contra atacurilor de tip DDOS a sistemelor noastre se întinde până la 1TB/s+.


Platforma noastră este construită pe aceeași tehnologie Google-DNS și susținută pe sistemul Cluster Cloud. Resursele puse la dispoziție se balansează automat în funcție de nevoile fiecărui site web. Chiar dacă ceilalți clienți au un consum uriaș de resurse, nu vă va fi afectată funcționarea proiectului dumneavoastră digital sau a site-ului web și implicit nici consumul serviciilor pe care le aveți la noi. Resursele se balansează automat între serverele interconectate la rețea.


Oferim, de asemenea, servicii de livrare conținut (CDN: Content Delivery Network), care, alături de Găzduirea noastră bazată pe platforma cluster cloud oferă cea mai rapidă accesare posibilă site-urilor web din întreaga lume. Realizăm copii de rezervă periodice pentru fiecare site web găzduit pe platforma noastră. Aceste copii de rezervă (backup) pot fi accesate din panoul de control de îndată ce vă autentificați cu datele de logare furnizate la primirea serviciilor de găzduire web.


Platformă administrare domenii și protecția datelor personale din baza de date internațională WHOIS


Compania noastră pune la dispoziția clienților opțiuni de administrare domenii pentru TLD-urile generice și naționale. Prin intermediul Zonei DNS, pe lângă funcțiile existente puteți folosi următoarele: Domain Forwarding, Blocare Domeniu & Deblocare Domeniu prin intermediul Domain Lock, extensie de confidențialitate informații domeniu și administrare domeniu. Acestea sunt doar câteva dintre funcțiile la care au acces clienții companiei care și-au achiziționat un domeniu cu tld internațional prin intermediul S.C. DIGITALCLOUDER SERVICES SRL.


Cea mai importantă funcție existentă care permite controlul complet asupra datelor personale ale unui domeniu este Schimbarea informațiilor domeniului din baza de date internațională WHOIS. Aceasta vă permite să actualizați oricând datele domeniului pentru acest director al domeniilor în baza de date publică WHOIS. Astfel, numele, prenumele, locația, numărul de telefon și adresa dvs. de email pot fi păstrate în siguranță. Mai multe informații găsiți aici: Confidențialitate WHOIS


Ce resurse utilizăm pentru găzduirea site-urilor?


Stocarea pe care o utilizăm este de tip Samsung Enterprise SSD pentru fiecare pachet de hosting listat pe site. Toate pachetele noastre de găzduire web includ SSD 100%, complet scalabil, pentru a oferi clienților noștri o rată de transfer rapidă. De asemenea, serviciile noastre sunt caracterizate printr-o conexiune criptată și resurse de înaltă performanță. Resursele RAM sunt de 64GB DDR4, 2666Mhz, pentru a oferi suficient spațiu de memorie care să susțină aplicațiile web. Serverele web sunt echipate fiecare cu două procesoare Intel Xeon de 2,2 Ghz. Aceste tipuri de procesoare au la bază 48 de nuclee logice pe fiecare unitate în parte. Nu limităm RAM/CPU în scopul de a facilita fiecărui site web posibilitatea de a accesa necesarul de resurse.

Powered by WHMCompleteSolution