Înregistrare domenii & Cloud Hosting Autoscalabil

.com .ro .net .org .info .eu .uk .in .me .company

Înregistrează-ți propriul domeniu împreună cu noi! Furnizăm servicii de inregistrare domenii .eu, precum și reînnoirea și transferul extensiilor de domeniu, conform termenilor și condițiilor impuse de EURID (European Registry of Internet Domain Names). Înregistrarea domeniilor de tip gTLD se realizează prin Open SRS (Tucows Inc.), conform reglementărilor impuse de către furnizorii TLD (Top Level Domain).

Începând de la €12.25 / anual

Instrument de căutare domenii

Construiește un brand nou de la €12.99 pentru primul an. Protecția datelor personale din baza de date internațională WHOIS este inclusă.

.com .net .org .info .ro

Păstrați detaliile personale private

De fiecare dată când înregistrați un domeniu web pe internet, riscați să vă expuneți datele personale: numele, adresa poștală, adresa de e-mail și numărul de telefon. Acestea vor fi disponibile următoarelor tipuri de atacatori: spammeri, hoți de identitate și infractori. Având în siguranță datele menționate anterior vă protejați cu adevărat identitatea.

Prin utilizarea serviciului nostru numit WHOIS International Privacy Protection pentru domeniul web ales vom ține în siguranță informațiile dumneavoastră personale. Astfel, toate datele vor fi înlocuite cu textul REDACTED FOR PRIVACY. Fără costuri sau taxe suplimentare sau ascunse!

Procesul de atașare a pachetului WHOIS Privacy Protection se realizează prin bifarea căsuței corespunzătoare acestui pachet atunci când înregistrați domeniul. Serviciul de confidențialitate a domeniului furnizat de noi vă va asigura că datele dumneavoastră sunt ținute departe de orice pericol la înregistrarea domeniilor.

 • Protecția confidențialității personale cu ajutorul WHOIS Privacy Protection
 • Serviciu de protecție a datelor accesibil oricărui client accesează serviciul
 • Înregistrarea domeniilor într-un mediu sigur și protejat pentru orice entitate fizică și juridică
 • Țineți datele personale departe de orice atacatori, hoți sau persoane rău intenționate

Tot ce trebuie să faceți pentru a vă păstra datele personale în siguranță atunci când doriți achiziționarea unui domeniu și a unui plan de găzduire web este să bifați căsuța de protecție atunci când vă înregistrați domeniul și serviciul nostru numit WHOIS Privacy Protection vă va păstra datele personale în siguranță față de atacatori și persoane rău intenționate.

Păstrarea în siguranță a datelor personale la înregistrarea domeniului

Principalele caracteristici ale domeniilor găzduite

Panou de control

 • Schimbare Nameservere
 • Redirecționare domeniu
 • Domain parking
 • Protecție date personale
 • Confidențialitate domeniu
 • WHOIS Protection

Construiți-vă identitatea online

Listare domenii

Înregistrare extensii domenii web .net, .co, .info, .co.in

Construiește-ți un website prin achiziționarea propriului domeniu

Înregistrare extensie domeniu .com și listă domenii web

Înregistrează domeniu .com - domeniu de internet de nivel superior, pentru organizații comerciale, fiind acum nerestricționat (GTLD).

€12.99
Înregistrare extensie domeniu .info și listă domenii web

Înregistrează domeniu .info - domeniu de internet de nivel superior pentru site-uri care oferă date despre domenii de cercetare și institute (GTLD).

€12.99
Înregistrare extensie domeniu .co.uk și listă domenii web

Înregistrare domeniu .co.in - domeniu de nivel superior pentru cod de țară - destinat afacerilor locale sau internaționale, băncilor și mărcilor comerciale (CCTLD).

€12.99
Înregistrare extensie domeniu .net și listă domenii web

Înregistrare domeniu .net - domeniu de internet de nivel superior destinat rețelelor de computere, fiind acum nerestricționat (GTLD).

€12.99

Beneficii la înregistrarea domeniilor

Nu este nevoie să așteptați până când domeniul va expira înainte de reînnoire. Veți observa că prețurile afișate pe unele site-uri sunt mai mici decât ale noastre. Asta pentru că atunci când vine vorba de reînnoire, de obicei, veți fi taxat mai mult! Cu noi puteți reînnoi domeniul în orice moment, pentru același preț cerut la înregistrarea domeniului, fără taxe suplimentare.

Nu există taxe ascunse

Nu există taxe suplimentare la compania noastră pentru înregistrarea domeniilor pe internet, iar toate preturile de reînnoire domenii corespund prețului de înregistrare domenii. Toate înregistrările DNS ale domeniului pot fi controlate din panou: de la A și CNAME la TXT și SRV. Se oferă posibilitate de renunțare la Nominet WHOIS pentru înregistrarea informațiilor personale și căsuțe poștale suplimentare, iar suportul tehnic este inclus.

Facilități incluse

Compania noastră oferă câteva benecicii suplimentare față de firmele concurente care înregistrează domenii pe internet. Printre beneficiile incluse domeniului enumerăm următoarele: Parcarea domeniului web, Redirecționarea domeniului, Trimiterea e-mailurilor, Catch-All Email Forwarding, Posibilitate de schimbare Nameservere direct din panoul de control, Transfer gratuit la alt registrar, Pagină pentru vânzarea domeniului, Administrare domenii multiple (bulk-domain).

Păstrați contactul

Aveți posibilitatea să rămâneți conectat oricând cu serviciul de administrare domenii găzduite furnizat de către compania noastră. Serviciul nostru de confidențialitate a domeniului vine cu trimiterea gratuită a adresei de e-mail protejate printr-un mesaj la o altă adresă e-mail la alegerea dumneavoastră. Așadar, veți continua să primiți orice notificări sau solicitări de domeniu în cazul în care vor exista.

Totul la un clic distanță

Puteți înregistra simplu și rapid confidențialitatea domeniului. Tot ce trebuie să faceți este să bifați căsuța de protecție atunci când vă înregistrați domeniul și serviciul nostru de WHOIS Privacy Protection vă va păstra datele personale private. Oferiți astfel o protecție sigură datelor dumneavoastră online. Nu vor mai exista temeri cu privire la expunerea datelor personale pe internet sau datelor referitoare la compania pe care o dețineți.

Confidențialitate domenii

Prin utilizarea serviciului nostru de confidențialitate a domeniului vom lista compania ContactPrivacy.com ca și contact pentru numele de domeniu. Astfel, informațiile dvs. confidențiale despre înregistrarea domeniului nu sunt disponibile online și nu sunt afișate în mod public pe internet. Ne concentrăm pe păstrarea confidențialității clienților companiei, iar ca urmare a acestui fapt oferim multiple posibilități de a rămâne în siguranță pe internet chiar și atunci când dețineți un domeniu.

WHOIS Protection

Oferim protecție gratuită pentru înregistratea domeniilor cu TLD național. Puteți utiliza funcția WHOIS Privacy Protection atașată domeniului achiziționat prin intermediul nostru pentru a vă ascunde detaliile personale în mod gratuit și sigur. Fără costuri adiționale sau taxe ascunse! De această fucție beneficiază toți clienții care își înregistrează domeniul prin compania noastră și care rămân alături de noi.

Consultanță tehnologie și asistență tehnică

Pentru organizațiile găzduite în platforma cloud oferim asistență tehnică pentru găzduirea website-urilor și înregistrarea domeniilor. Beneficiați de asistență tehnică premium pentru soluționarea problemelor întâlnite la administrarea website-ului. Pentru orice tip de defecțiune software sau neclaritate care nu necesită soluționată într-un regim urgent de lucru puteți trimiteți un tichet de asistență sau un mesaj la adresa de email de mai jos.

contact@digitalclouder.ro

INFORMAȚII DESPRE ADMINISTRAREA ȘI GESTIONAREA DOMENIILOR WEB ÎNREGISTRATE ALĂTURI DE NOI

DIGITALCLOUDER SERVICES SRL

Informații generale de înregistrare a domeniilor de internet


Un TLD sau un domeniu de nivel superior ori domeniu de nivel trei (top-level domain) este ultima parte care intră în alcătuirea unui nume de domeniu pe Internet. Domeniile de nivel trei formează zona de rădăcină DNS a ierarhiei DNS. În cazul websiteului www.digitalclouder.ro, TLD-ul este .ro. Compania noastră înregistrează următoarele extensii de domenii: .ro, .com, .net, .org, .info, .co, .cc, .eu, .us, .uk, .biz, .in, .me, .xyz, .company, .education, .email, .media, .name, .network, .photos, .support, .space, .systems.


 1. StackCP: Funcții domenii
 2. StackCP: Panou de control
 3. StackCP: Redirecționare domenii

Informații despre înregistrarea unui nume de domeniu


Numele domeniului dumneavoastră web este locul în care începe totul - este adresa web care reprezintă cheia pentru tot ceea ce oferiți în mediul digital. Suntem încântați să fim susținătorii noului dumneavoastră proiect online!


Un domeniu este alcătuit din domenii de nivel superior (TLD), cum ar fi .com, și domenii de nivel 2 și 3, care pot fi alese de persoana care înregistrează domeniul.


Adresa site-ului web poate conține o combinație de numere, litere și cratime, dar nu orice alte semne de punctuație sau caractere speciale. Odată ce ați furnizat detaliile și ați plătit, vom înregistra domeniul la operatorii (regiștrii) domeniului respectiv și veți putea să-l utilizați imediat.


Condiții generale pentru înregistrarea domeniilor de internet de către compania noastră


 • 1. Compania noastră înregistreaza domenii .ro în conformitate cu regulile impuse de către ROTLD (Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București). De asemenea, înregistrăm domenii .eu conform reglementărilor stabilite de către EURID (European Registry of Internet Domain Names). Înregistrarea domeniilor de tip gTLD se realizează prin intermediul Open SRS (Tucows Inc.) conform reglementărilor impuse de către furnizorii TLD (Top Level Domain).
 • 2. Dacă alegeți să plătiți online cu cardul, conform instrucțiunilor de plată afișate pe acest site web, domeniul va fi activ doar după finalizarea tranzacției.
 • 3. Taxa de înregistrare domenii asigură înregistrarea domeniilor pe o perioadă de minim un an.
 • 4. Dacă înregistrați un domeniu cu extensia „.ro” sunteți de acord sa respectați regulile de înregistrare pentru nume de domenii (registrul pentru domenii .ro) și contractul de înregistrare, acestea fiind reglementate de către ROTLD.
 • 5. Sumele achitate pentru domeniile înregistrate deja nu mai pot fi returnate.

Powered by WHMCompleteSolution