Parteneriate și sponsorizări


Te-ai gândit vreodată ca proiectul tău online să fie susținut de o companie care activează deja în zona serviciilor web? Suntem printre primele firme care și-au propus nu doar să ofere ca sponsorizare un pachet de găzduire web companiilor din România, ci și să le ofere o direcție sigură și nealterată pe internet. Suntem fericiți să colaborăm cu persoane juridice care și-au început recent drumul pe piața digitală. De la companii care au o vechime de peste 10 ani pe piață, până la pagini personale. Oricine poate avea acces la sistemul nostru susținut de resurse autoscalabile pentru găzduirea aplicațiilor și site-urilor web în cloud.


Pentru persoanele juridice care deja activează pe internet de o perioadă de minim 2 ani de zile oferim o ofertă specială de găzduire web care presupune construirea sau alegerea unui pachet de găzduire web business și furnizarea serviciilor timp de un an de zile. Această ofertă este reglementată de anumiți termeni și condiții. Pentru detalii suplimentare contactați-ne la adresa office@digitalclouder.ro.


Cum vă putem susține proiectul? Ce vă putem oferi?


În cazul în care reprezentați o persoană juridică și doriți să primiți găzduire web pentru organizația pe care o susțineți, vă putem oferi un domeniu al companiei noastre pentru testarea unui pachet de hosting disponibil pe acest site web. Numai în cazul în care v-ați decis să alegeți în continuare serviciile companiei noastre după expirarea perioadei de testare, putem construi împreună cu dumneavoastră o ofertă de servicii de găzduire concentrată pe nevoile organizației pe care o reprezentați. În cazul în care există cereri de la cel puțin una din părțile implicate (compania noastră sau organizația dumneavoastră), oferta poate fi reglementată anumite clauze contractuale. Aceste clauze contractuale pot asigura ambele părți că nu vor exista pierderi de date personale sau informații digitale în perioada furnizării serviciilor aflate în contract. Suntem siguri de faptul că orice proiect digital susținut de către o Societate Comercială cu obiectul de activitate concentrat pe serviciile digitale poate face progrese în mediul online.


Pentru persoanele fizice și freelancerii (angajați profesioniști independenți), dezvoltatori web și designeri, putem oferi ca sponsorizare găzduire web pentru aplicații sau site-uri web. În acest caz, există două posibilități:


  1. 1. Cazul în care aveți deja servicii de găzduire web active la o altă companie concurentă: În această situație este necesar să procurați și să ne trimiteți ultimele 3 facturi achitate cu serviciile de găzduire web care vă mențin site-urile web active pe internet. După efectuarea acestui pas vom stabili de comun acord, cu acceptul dumneavoastră și împreună cu dumneavoastră, o ofertă de găzduire a site-urilor pe care le aveți care să ofere beneficii duble ale spațiului de stocare pe disc, trafic lunar dublu, găzduire web pe platforma noastră de cloud hosting, stocare de tip SSD și funcțiile panoului de control menționate pe parcursul anumitor pagini care aparțin acestui site web. O excepție de la această acțiune menționată anterior este reprezentată de cazul în care aveți resursa respectivă deja oferită în termeni de „nelimitat” sau „fără limită”.

  2. 2. Cazul în care nu aveți deja servicii de găzduire web active la o altă companie concurentă: În această situație vom lua o alegere la discreția noastră dintre a construi un pachet personalizat pentru dumneavoastră sau a vă lăsa posibilitatea să alegeți dintre pachetele de găzduire standard sau business deja existente pe acest site web.

Alte tipuri de parteneriate


Indiferent dacă reprezentați o persoană juridică sau o persoană fizică care dorește să-și crească autoritatea domeniului deținut în mediul online, aveți nevoie de susținere. Prin ce alte modalități ne putem susține reciproc?

  1. 1. Link Exchange
  2. Între site-ul web al dumneavoastră și site-ul web www.digitalclouder.ro se poate realiza un schimb de adrese URL, de imagini reprezentative (tip banner, logo, promovare servicii) care să nu conțină instrucțiunea „nofollow”, deoarece pe acest tip de schimb se fundamentează colaborarea sau parteneriatul. Fiecare backlink oferă o anumită importanță pentru site-ul web, indiferent că prin accesarea acestuia sunteți redirecționat către pagina principală sau către una secundară din cadrul website-ului.

  3. 2. Consultanță servicii de găzduire web
  4. În cazul în care aveți o companie care oferă servicii web putem realiza o ofertă de consultanță în domeniu. În acest caz nu ne mai gândim la furnizarea de servicii între companie și client, ci la realizarea unui parteneriat.

  5. 3. Servicii la prețuri reduse
  6. În cazul în care dețineți o companie care are ca obiect principal de activitate promovarea site-urilor web în mediul online, promovaea afacerilor, lansarea produselor și serviciilor web pe internet sau optimizarea SEO (Search Engine Optimization), putem realiza o colaborare care constă în achizițonarea unor servicii reciproce la un preț avantajos pentru ambele părți.

Pentru soluționarea solicitării dumneavoastră și stabilirea termenilor și condițiilor de încheiere a contractului sau pentru a ne sugera cereri sau oferte ne puteți trimite un email la adresa office@digitalclouder.ro. Considerăm că putem fi rezonabili cu anumite mențiuni contractuale în cazul în care este necesar.

Powered by WHMCompleteSolution