Protecție date WHOIS & Confidențialitate domenii

WHOIS Domain Privacy Protection

Când înregistrați un domeniu, ICANN solicită informații personale, precum numele complet, adresa, numărul de telefon și email-ul. Aceste informații sunt vizibile în mod public pe Internet prin intermediul funcției 'WHOIS Search'. Confidențialitatea domeniului este o caracteristică care vă permite păstrarea datelor de contact private din baza de date WHOIS atunci când înregistrați un domeniu. Țineți în siguranță datele personale față de orice atacator.

Confidențialitate WHOIS - ÎNREGISTRARE DE DOMENII

Căutare domenii în baza de date Whois

Serviciul de Căutare WHOIS, care se ocupă cu afișarea informațiilor despre înregistrarea și disponibilitatea domeniilor pe internet, afișează în mod public datele persoanei care a înregistrat domeniul. Printre acestea se află numele și prenumele, numărul de telefon, adresa, orașul, provincia, codul poștal și țara de origine pentru cel care a înregistrat nume de domeniu.

Folosind serviciul de confidențialitate domenii listat pe aceasta pagină, datele domeniului dumneavoastră nu vor fi niciodată afișate în baza de date internațională WHOIS. Puteți renunța inclusiv la Nominet WHOIS (pentru domeniile .uk) și astfel vă puteți păstra datele în siguranță. În cazul în care doriți să primiți notificări de tip email, iar adresa dumneavoastră să rămână încă protejată, aveți posibilitatea de a alege o adresă de email penru primire mesaje sau notificări de domeniu.

 • Țineți departe atacatorii de orice tip de datele personale
 • Păstrați în siguranță datele personale pe internet
 • Protecție date WHOIS și ascundere din directorul public de căutare domenii
 • Pachet Confidențialitate domenii disponibil la înregistrarea unui domeniu

Înregistrați-vă pentru confidențialitatea domeniului cu un singur pachet WHOIS Protection pentru un domeniu de internet. Este un proces simplu de urmat. Nu trebuie decât să bifați caseta de Confidențialitate domenii atunci când vă înregistrați domeniul alături de noi.

De asemenea, pe lângă serviciul de protecție date personale WHOIS care vă va ține informațiile personale departe de orice atacator, oferim o serie întreagă de funcții gratuite pentru fiecare domeniu pe care îl înregistrați prin intermediul nostru, cum ar fi controlul complet DNS și înregistrări MX configurate în mod automat.

Confidențialitate domeniu

€9.99 / anual
 • Informații aflate în siguranță
 • Evitare boți de spam
 • Țineți departe hoții digitali
 • Păstrați confidențialitatea domeniului
 • Disponibil încă de la înregistrarea domeniului
 • Posibilitate de reînnoire anuală

Siguranța identității în baza de date WHOIS

În momentul în care informațiile dvs. personale sunt disponibile în baza de date WHOIS, nivelul de risc pentru protecția identității este unul foarte ridicat. Asigurați-vă că oricine verifică numele de domeniu în diverse scopuri nu poate găsi datele dumneavoastră reale, ci se lovește instant de această barieră anti-furt, care ține departe persoanele rău intenționate.

Persoanele care se ocupă cu mesajele de tip spam se pot infiltra în sistemul de e-mail al site-ului web și vă pot cauza probleme clienților dumneavoastră. Cu ajutorul serviciului de protecție date WHOIS evitați persoanele care comercializează bunuri și servicii prin apeluri telefonice, de obicei nesolicitate de dumneavoastră.

Vă recomandăm să luați în considerare utilizarea înregistrării acestei protecții a confidențialității datelor domeniului pentru a menține controlul informațiilor personale și a împiedica exploatările neașteptate. Fiind registratori de domenii, oferim confidențialitate pentru domeniul achiziționat prin acest serviciu numit protecția confidențialității WHOIS.

Informații de bază ale confidențialității domeniului

Nu vă cerem decât să vă imaginați cum oferiți adresa de email, numărul de telefon și adresa poștală unei persoane străine. Mai rău de atât, gandiți-vă că orice persoană din sfera publică are acces la ele. ICANN solicită aceste informații tuturor proprietarilor de site-uri web. Registratorul de domenii adaugă aceste informații în mod automat bazei de date WHOIS. Oricine poate găsi detaliile de contact atunci când caută un domeniu în baza de date WHOIS.

O modalitate sigură de a vă proteja aceste detalii specifice confidențialității domeniului este obținerea unei protecții WHOIS de la aceeași companie care v-a înregistrat domeniul. În momentul în care cineva caută domeniul în baza de date WHOIS, protecția WHOIS va afișa datele registratorilor, în loc de cele ale deținătorului de domeniu.

Persoanele care își cumpără un domeniu de internet consideră, de obicei, că această caracteristică este foarte importantă pentru un site web. Acesta este un serviciu care trebuie luat în considerare. Scopul protecției vieții private este de a ascunde informațiile de contact de persoane necunoscute deținătorului de domeniu.

 • Informațiile personale sunt afișate public în mod automat, conform cerințelor ICANN
 • Orice persoană poate avea acces la datele personale, dacă nu aveți activat WHOIS Domain Privacy Protection
 • Registratorii de domenii pot oferi pachete pentru protecția datelor personale în registrul public WHOIS
 • Confidențialitatea domeniului nu este obligatorie pentru protejarea detaliilor personale

Rețineți următorul fapt: confidențialitatea domeniului nu este o cerință sau o necesitate obligatorie. Dacă nu vă interesează că oamenii cunosc faptul că dețineți numele de domeniu, atunci nu contează. Dacă datele personale apar oricum pe site-ul web, oamenii vor presupune în mod automat că sunteți proprietarul domeniului.

Confidentialitate domenii, protectie date personale baza de date WHOIS

Servicii de confidențialitate domenii de internet

Trăsături servicii de Protecție WHOIS

Protecție domeniu în baza de date WHOIS

Pentru a asigura anonimitatea deținătorului de domeniu și pentru a ține departe persoanele cu intenții rău-voitoare, vă recomandăm să activați protecția confidențialității WHOIS pentru domeniile găzduite.

Evitați mesajele cu oferte de marketing

Întrucât trebuie să furnizați adresa de e-mail către registrator, persoanele rău-voitoare o pot utiliza pentru anunțuri de marketing nesolicitate. Nu vă pierdeți timpul în verificarea acestor e-mailuri și alegeți confidențialitatea WHOIS.

Feriți-vă numărul de telefon de apeluri nedorite

Pe lângă informațiile personale trebuie să furnizați numărul de telefon registratorului de domeniu. Oamenii vă pot folosi numărul de telefon și veți primi apeluri nedorite dacă nu aveți protecția confidențialității domeniului activă.

Protejați-vă informațiile de competitori

Concurenții îți pot fura informațiile despre afaceri și le pot folosi în strategiile lor de business. Informațiile personale și de afaceri pot fi eliminate atunci când utilizați servicii de protecție a confidențialității domeniului.

Instrumentul WHOIS de căutare domenii

Informațiile conținute în cadrul interogărilor WHOIS pot varia foarte mult în funcție de registrator și de cantitatea de date furnizate în timpul înregistrării domeniului de internet. Pentru utilizatorii non-tehnici, informațiile WHOIS pot fi preluate căutând un registrator care oferă în mod public un instrument de căutare WHOIS.

Un instrument WHOIS constă, în general, dintr-un câmp simplu de introducere a textului pe o pagină web, unde puteți introduce numele de domeniu pe care doriți să îl căutați și va returna informațiile de contact WHOIS pentru respectivul domeniu.

Cu ajutorul protecției datelor personale în baza de date WHOIS vă asigurați confidențialitatea domeniului pe care sunteți proprietar și controlul deplin al acestuia, iar informațiile dumneavoastră personale nu vor fi publicate. Nu vă faceți griji, puteți fi contactat în continuare de către terți, dacă este cazul, fără a vă dezvălui în mod public informațiile personale.

 • Control deplin asupra domeniului înregistrat și găzduit în Cloud
 • Informații personale securizate în baza de date internațională WHOIS
 • Puteți fi contactat, fără dezvăluirea informațiilor personale
 • Protejți-vă emailul și numărul de telefon asociate domeniului în baza de date WHOIS

Dacă nu utilizați protecția de confidențialitate pentru domeniul înregistrat și sunteți spamat de diverse agenții de marketing sau servicii SEO, e timpul să faceți o schimbare. Alegeți ca e-mailul și numărul de telefon să fie utilizate doar în situații de urgență și nu în cazul persoanelor care vă urmăresc detaliile de contact din baza de date WHOIS pentru domeniile înregistrate recent.

Serviciu-protectie confidentialitate domenii WHOIS

Caracteristici WHOIS Domain Privacy Protection

Oferiți o protecție suplimentară domeniului achiziționat prin intermediul serviciului de protecție a confidențialității WHOIS în scopul protejării furtului de identitate. Pentru a beneficia de acest serviciu care nu afișează informațiile personale în baza de date WHOIS este necesar să aveți website-ul găzduit de către DigitalClouder Services SRL.

Datele personale din WHOIS nu pot fi falsificate

Nu există metode de falsificare a datelor de contact, iar majoritatea firmelor care înregistrează domenii au un sistem automat care forțează clienții să utilizeze aceleași detalii personale ca și cele de facturare. Furnizorul de servicii poate respinge cererea de înregistrare a domeniului în cazul în care nu sunt valide acele date. De asemenea, ICANN are nevoie de date WHOIS corecte pentru fiecare domeniu, în caz contrar se încalcă direct termenii și condițiile de înregistrare.

Există riscuri referitoare la protecția WHOIS?

Deținătorii domeniilor se pot întreba dacă există riscuri în cazul utilizării protecției confidențialității WHOIS. Singura incertitudine poate apărea în cazul dreptului de proprietate asupra domeniului. Registratorul domeniului deține domeniul din punctul de vedere ICANN, nu dvs. Este puțin probabil ca firma care vă înregistrează domeniul să îl rețină din propriile interese, însă este un posibil risc care trebuie asumat de dvs. atunci când înregistrați un domeniu.

Preveniți atacurile de tip psihing

Nu riscați pierderea domeniului, în special când o persoană poate obține accesul de a transfera domeniul la alt registrar. Majoritatea firmelor de servicii web care înregistrează domenii blochează funcția Transfer Away imediat după achiziționare, însă o posibilitate de a obține accesul transferului la alt registrar prin psihing încă există, prin furtul identității. Dacă vă păstrați datele personale în siguranță, veți bloca atacatorii dacă încearcă să utilizeze contul prin care s-a înregistrat domeniul.

Evitați mesajele nesolicitate de tip spam

Prin intermediul serviciului de confidențialitate WHOIS e-mailul dumneavoastră este păstrat în siguranță. Vom afișa o adresă de email generică de tipul ContactPrivacy.com prin partenerii noștrii internaționali, în locul e-mailului personal. Astfel nu veți mai primi mesaje e-mail nesolicitate de tip spam din cauza informațiilor înregistrate la achiziționarea domeniului. Această protecție evită în mod direct expunerea informațiilor sensibile, fără să vă asumați riscuri care vă pun în pericol datele personale.

Evitați ofertele de marketing și apelurile nedorite

Persoane fizice sau agenții specializate pe domeniul de marketing pot scana baza de date WHOIS pentru informațiile de contact puse la dispoziție prin domeniile web înregistrate. În scurt timp de la publicarea datelor în baza de date WHOIS puteți primi e-mailuri și apeluri telefonice cu privire la servicii de marketing online, metode SEO și alte oferte și tehnici de promovare. Evitați toate aceste lucruri prin atașarea unei protecții WHOIS pentru protecția datelor cu caracter personal.

Protejați-vă informațiile personale

Protejați-vă întotdeauna informațiile personale! Indiferent dacă aveți de gând să le publicați pe propriul website sau pe alte site-uri web. Informațiile solicitate pentru înregistrarea unui domeniu trebuie să fie reale, iar furtul de identitate poate reprezenta o problemă în acest caz. Protejarea informațiilor prin intermediul pachetului de confidențialitate date personale în baza de date WHOIS este soluția perfectă care vă ascunde toate datele personale asociate domeniului înregistrat pe internet.

Cât de mult contează păstrarea confidențialității WHOIS?

Întrebarea de mai sus este adresată în mod frecvent de către clienți. Răspunsul este următorul: Depinde de ceea ce încercați să protejați și față de cine încercați să păstrați datele în siguranță. O protecție a detaliilor personale în baza de date WHOIS va opri încercarea unui atacator de a obține adresa de e-mail sau alte tipuri de date. Însă un atacator avansat va încerca întotdeauna să caute o modalitate inovativă de a stabili cine este adevăratul deținător al domeniului.

Pentru afacerile care își menționează sediul, punctele de lucru, numerele de telefon și alte detalii similare de contact, nu veți mai fi interesat că acele detalii de contact se vor găsi și în baza de date WHOIS, însă un vânzător care are un sediu social aflat în propria casă se va gândi de două ori la această soluție.

Pentru companiile foarte mari nu este o problemă că informațiile de contact sunt disponibile pentru toată lumea, însă persoanele fizice și afacerile mici aflate în propria locuință pot să beneficieze de această măsură de protecție și să-i constate utilitatea practică. Evitați mesajele tipice ale agențiilor de marketing care nu urmăresc altceva decât căutarea posibililor clienți în baza de date WHOIS.

 • Protecția confidențialității WHOIS este recomandată persoanelor care lucrează de acasă
 • Păstrați adresa de e-mail departe de orice agenție care încearcă să vă vândă servicii
 • Puteți dezactiva oricând serviciul de protecție a confidențialității WHOIS
 • Domeniile .ro beneficiază gratuit de protecția datelor personale în cazul persoanelor fizice

O mare parte dintre domenii permit achiziționarea serviciului de protecție date din baza de date WHOIS. Însă pentru domeniile .ro serviciul de protecție a confidențialității WHOIS nu poate fi cumpărat, deoarece este activat în mod automat pentru persoanele fizice odată cu înregistrarea domeniului, conform Regulamentului General privind Protecția datelor cu caracter personal 2016/679 (GDPR).

Contează păstrarea confidențialității WHOIS a domeniului?

Powered by WHMCompleteSolution