Servere Dedicate România cu Protecție anti-DDOS

Servere Dedicate București

Servere dedicate virtuale cu protecție anti-DDOS, localizate în București, România. VDS-urile au uptime 99,98% și atacurile asupra lor sunt filtrate de la Layer 2 până la Layer 7. Suntem prezenți în Voxility, M247 și NXDATA-1 și avem peering privat cu RONIX și Inter-LAN Internet Exchange. Utilizăm resurse Enterprise, iar disponibilitatea rețelei este de 99% SLA. În cazul în care aveți nevoie de ajutor la configurarea serverului dedicat vă stăm la dispoziție.

Începând de la €60 / lunar

Servere dedicate colocate în București, România
Protecție atacuri DDOS inclusă la comandarea VDS

Model CPU Procesor Memorie RAM Stocare Bandă Preț Comandă

Model IBM
HS22 Blade

Intel Xeon
Frecvență 2.13 GHz
4 Cores/8 Threads
8 GB
DDR3 ECC
1 x 500GB SATA Port: 1GBps
Trafic nelimitat
€60/lună

Model IBM
HS22 Blade

Intel Xeon
Frecvență 2.13 GHz
8 Cores/16 Threads
32 GB
DDR3 ECC
2 x 250GB SSD Port: 1GBps
Trafic nelimitat
€110/lună

Model IBM
HS22 Blade

Intel Xeon
Frecvență 2.13 GHz
12 Cores / 24 Threads
64 GB
DDR3 ECC
2 x 250GB SSD Port: 1GBps
Trafic nelimitat
€170/lună

Model
Supermicro

Intel Xeon
Frecvență 2.13 GHz
12 Cores / 24 Threads
64 GB
DDR3 ECC
2 x 250GB SSD Port: 1GBps
Trafic nelimitat
€170/lună

Model
Supermicro

Intel Xeon
Frecvență 2.6 GHz
16 Cores / 32 Threads
64 GB
DDR3 ECC
4 x 500GB SSD Port: 1GBps
Trafic nelimitat
€350/lună

Model
Supermicro

Intel Xeon
Frecvență 2.2 GHz
16 Cores / 32 Threads
128 GB
DDR3 ECC
4 x 500GB SSD
2 x 1000GB SATA
Port: 1GBps
Trafic nelimitat
€500/lună

Caracteristici servere dedicate virtuale

Servere dedicate cu datacenter în București, România

Protecție DDOS inline

Senzorii de tip Scruber oferă siguranță în ceea ce privește siguranța datelor tale. Traficul este analizat și filtrat la nivelurile 3-7 Layer, pentru a evita pierderile de informații sau date.

Disponibilitare rețea 99.99%

Furnizorii noștri oferă o disponibilitate a rețelei de 99,99% SLA. Datacenterul se află în România pentru a avea cei mai buni timpi de răspuns, iar echipamentele utilizate sunt de nivel enterprise.

Stocare RAID 10, SSD

Viteza de scriere/citire este de 550 Mpbs și timpul de acces 0,015 ms pentru controlere LSI hardware RAID 6/12G. Clusterul LizardFS stochează datele pentru a le salva în caz de failure.

Firewall Hardware IPS/IDS

Fortigate 1500D filtrează atacurile în timp real, de la 12GBps sistemul de intruziune IPS/ISD cu capacități Layer 2 Fallback. Securitate bazată pe geo-locație și Firewall Throughput 82,5 Mbps.

Caracteristicile serverelor dedicate

Serverele dedicate beneficiază de modelul IBM Hs22 Blade sau IBM Supermicro. Traficul este necontorizat, prin port de 1 GBps - 10/100 Mb Garantat pentru zona internațională și națională. Protecția DDOS este de 250K pps/1GBps cu posibilitate de creștere. Memoria RAM pleacă de la 8 GB până la 120GB memorie maximă.

Controllerul este LSI, RAID 0,1,10. În ceea ce privește echipamentele utilizate, folosim două pentru routare, două conexiuni fizice de fibră optică cu fiecare ISP, două surse de alimentare la fiecare server, SSD-uri și hardware RAID 10, UPS & Generator. Serviciul de backup este oferit gratuit doar în cadrul pachetelor de găzduire web Personal, Business, WordPress și ASP.NET.

  • Fortigate 1500D pentru filtrarea atacurilor DDOS
  • Stocare Raid 10, SSD pentru stocarea datelor dumneavoastră
  • Model IBM HS22 Blade sau Supermicro în cazul în care aveți nevoie de putere de procesare foarte mare
  • Memorie RAM 8 GB - 128 GB pentru aplicațiile costisitoare
  • HDD: SSD / 1 TB SATA Enterprise în funcție de pachetul ales

Serverele se află în România, având peering privat cu provideri naționali și internaționali. Protecția DDOS este prestabilită la 250GBps, customizabilă până la 500 GBps + Protecție Firewall hardware Fortigate. Peering privat cu RONIX și Interlan - Internet Exchange. Capacitate de upload/download este de peste 100Gbps la nivel național și internațional. Disponibilitate rețea 99,99% specificată in SLA.

Enterprise Cloud prin OpenNebula Elastic Private Cloud
Protecție DDOS Servere dedicate Romania Bucuresti

Caracteristici Servere Dedicate Virtuale (VDS)

Specificații tehnice: Adrese IPv4, Auto Failover, VPS/VDS Resizing, CPU Speed 2.6/3.3 Ghz, ECC RAM, Redundanță PSU, Servere & Tehnologie SSD Enterprise, Redundanță Datacenter, CloudLinux / KernelCare, IPv4 Suplimentar, Distribuții Linux multiple.

Datacentere TIER-4, Voxility, M247 și NXDATA-1

Uptime-ul de 99,98% este asigurat de datacenterele din Voxility, M247 și NXDATA-1. Pentru România (la nivel național) și internațional capacitatea de upload/download este de până la 500Gbps. Transferul total de date este peste 3,6 TBps, iar porturile de 100GBps Networking și 100GBps InfiniBand EDR.

Peering cu provideri naționali și internaționali

Peering privat cu RONIX & Inter-LAN Internet Exchange. Rețeaua noastră are peering privat cu provideri din mediul național și internațional, sesiuni active BGP per provider, echipamentele pentru rutare sunt ARista 7280R,circuite de alimentare separate și redindante, trifazic PDU cu administrare pe fiecare rack, climă UPS și generatoare.

Firewall Fortigate 1500D

Firewall-ul Fortigate 1500D acceptă traficul IPv4 și IPv6, echilibrează task-urile și oferă o flexibilitate înaltă pentru rețele eterogene. Capacitatea gestionată este de până la 13GBps în Firewall Mode și 13GBps cu inspecție completă IPS/IDS. Aveți la dispoziție peste 100.000 reguli firewall, VDOMs, VPN și Advanced Layer 2/3 routing.

OpenNebula Private Cloud & Cluster LizardFS

Serverele dedicate folosesc un cluster de servere care este administrat prin intermediul OpenNebula. Clusterul LizazrdFS ajută la conservarea datelor chiar și în cazurile critice ale SSD-urilor sau ale serverelor individuale. Hipervizorul KVM asigură virtualizarea serverelor VPS prin alocarea resurselor fizice serverelor private virtuale.

Protecție Servere dedicate România

Protecție DDOS Servere VPS/VDS KVM: Protecție Firewall Hardware: Fortigate, Filtrare atacuri de la Layer 2 până la Layer 7, Peste 100.000 de filtre pentru atacuri 0 Day și IP Reputation. Filtrele folosite sunt antivirus / antispyware, intrusion prevention, application control, web filtering, instrumente pentru geo-locație, data los prevention.

Adrese IPv4, Frecvență CPU, RAM Extra și SSD+

Aveți nevoie de o adresă IP în plus? Adăugați oricând o adresă IPv4 pentru a separa serviciile pe Cloud VPS/VDS. Punem la dispoziție procesoare cu frecvență mare pentru pachetele Business din categoria Cloud VPS/VDS. Iar dacă stocați mai multe date puteți alege pachete Business Storage afișate pe această pagină.

Tehnologii Servere Dedicate virtuale România

Monitorizăm orice activitate suspectă în ceea ce privește traficul prin BGP routing pentru serverele VDS. Înregistrările atacurilor pot fi trimise pe email, pachetele de date fiind detaliate într-un raport. În urma softurilor specializate, fluxurile pot fi stocate, sortate, filtrate și exportate. Senzorul de protecție DOS/DDOS servere monitorizează traficul prin routarea BGP.

Tehnologii de monitorizare trafic VPS / VDS: Detailed Foresics, Full Network Visibility (Cisco NetFlow, sFlow, IPFix, NetStream, cFlowd, SNMP). Analizele pot fi realizate în funcție de host, grupuri de IP, interfețe, aplicații, protocoale, țări, ASN-uri. În toate centrele de date se află echipamente de tip enterprise pentru a obține rezultate performante.

  • DDOS Scrubbing Cluster & Anti-DDOS inline & Fallback
  • Routare BGP pentru oprire trafic
  • Anti-DDOS inline & Fallback

Uptime-ul de 99,98% este asigurat de datacenterele din Voxility, M247 și NXDATA-1. Serverele VPS / VDS localizate în România folosesc un cluster de servere care este administrat prin intermediul OpenNebula. Hipervizorul KVM asigură virtualizarea serverelor VPS prin alocarea resurselor fizice serverelor private virtuale. În cazul unor atacuri critice dispozitivele de filtrare sunt grupate într-un cluster de curățare (scrubbing cluster).

Servere dedicate România București cu protecție atacuri DDOS

Powered by WHMCompleteSolution