Servicii Email Microsoft Office 365 & Google Suite

Conturi E-Mail Office 365 & G-Suite

Compania noastră oferă servicii de email care sunt asociate domeniului ales de fiecare client în parte. Se oferă și posibilitatea de a alege adăugarea înregistrărilor DNS pentru Office 365 și Google Suite. Serviciul de email se poate configura foarte ușor prin intermediul panoului de administrare StackCP, fiind o opțiune complet gratuită. Opțiunile DNS setate înițial pot fi restabilite în cazul în care întâmpinați vreo problemă la conectare.

Servicii email - GOOGLE DNS & OFFICE 365 DNS

Servicii de e-mail & Servere IMAP & POP3

Serviciile de e-mail, împreună cu caracteristicile descrise, sunt oferite pentru fiecare domeniu web găzduit la compania noastră. Aveți posibilitatea de a achiziționa hosting pentru domeniul de mailing în cazul în care aveți deja domeniul web înregistrat prin intermediul companiei noastre. Google Suite și Microsoft Office 365 reprezintă opțiuni gratuite pentru dvs. în cazul în care doriți să adăugați înregistrări DNS.

Fiecare cont de email furnizat prin intermediul serviciilor de email are următoarele caracteristici: 10GB spațiu de stocare pentru fiecare cont de email, Server de primire IMAP & POP3 și Server de ieșire SMTP, caracterizate printr-o conexiune de două tipuri: SSL & non-secure.

Funcțiile suplimentare care se găsesc în panoul de control sunt următoarele: Redirecționare Mesaje Email, Autoresponder pentru mesajele primite, Descoperire Conturi de Email, Funcția Catch All Email, Opțiunea de Migrare Email, Sumar Email, Blacklist & Whitelist Email, Protecție Anti-virus Email prin intermediul StackMail, Protecție Antispam Email prin intermediul StackMail, Junk Mail pentru filtrarea mesajelor.

 • Server de primire IMAP & POP3 & Server de ieșire SMTP
 • Conexiune securizată Email: SSL inclus
 • Interfață Webmail pentru accesarea conturilor de email
 • Funcție de Migrare Email & 10 GB spațiu de stocare

Fiecare client în parte primește acces la o interfață Webmail prin intermediul căreia se poate administra contul de email și se pot construi identități. Din interfața Webmail se poat gestiona compunerea mesajelor, agenda, foldere speciale, setările serverului, vizualizarea mailbox-ului și afișarea mesajelor. O opțiune importantă pe care o regăsiți în interfața webmail este Autoresponderul.

Accesare cont email prin intermediul serviciilor de mailing

Serviciile de email sunt esențiale afacerilor online

Serviciile de email sunt găzduite pe servere separate față de serviciile de webhosting. În cazul în care vor exista perioade de mentenanță pentru hosting-ul în cloud, serverele pe care sunt găzduite conturile dvs. de email nu vor fi afectate.

Serviciul de StackMail vă oferă acces neîntrerupt la conturile de email atașate domeniului printr-o interfață web special construită în acest scop și accesibilă din orice locație. Serviciile de email pot permite fără probleme conectarea contului de email prin intermediul Google & G-Suite DNS de oriunde. Puteți lua legătura cu colegii de lucru prin intermediul G-mail și aveți posibilitatea de a vă seta notificări prin intermediul Google Calendar.

Toate e-mailurile și atașamentele pe care le aveți în căsuța poștală sunt stocate pe servere, unde fiecare cutie poștală are 10GB spațiu pe server. Acest spațiu de stocare poate fi diferit față de cel oferit de alte firme de hosting. Este puțin probabil ca vreodată să completați acest spațiu de stocare, cu excepția cazului în care permiteți mesajele spam sau aveți o mulțime de e-mailuri cu atașamente numeroase.

Microsoft Office 365 & G-Suite

În cazul în care migrați de la o altă companie care furnizează servicii de email și de găzduire web vă puteți muta adresele de email automat prin intermediul uneltelor puse la dispoziție de panoul de control. Nu este nevoie de configurații suplimentare, procesul fiind simplificat de tehnologia utilizată și de funcțiile panoului de control.

Înregistrările DNS pe care le înregistrați treptat din panoul de control pot fi resetate la valorile inițiale, doar prin apăsarea unui singur buton, în cazul în care întâmpinați vreo problemă la conectarea prin email.

Serviciile de E-mail sunt oferite gratuit pentru domeniul web pe care doriți să-l găzduiți. Pentru a servi în acest scop, toate domeniile web găzduite de compania noastră prezintă clienților posibilitatea de a adăuga înregistrări DNS pentru Google Suite & Office 365. Această opțiune este complet gratuită.

 • IMAP: Incoming Mail Server, SMTP: Outgoing Mail Server
 • Redirecționare Email, Autorespondere Email
 • Descoperire Conturi E-mail, Acces Intefață Webmail, Acces Filtru Junk Mail
 • Protecție Antivirus StackMail, Protecție Antispam StackMail
 • Migrare Email, Management Whitelist / Blacklist Email

În cazul în care nu sunteți siguri de serviciile de email și de înregistrările DNS Office 365 & Google Suite DNS vă recomandăm să nu vă grăbiți. Ceea ce vă indicăm este să vă petreceți un timp mai îndelungat pentru a învăța suficiente informații despre aceste tipuri de servicii înainte de a achiziționa orice pachet de găzduire accesibil prin intermediul oricărei firme de hosting.

Servicii email Microsoft Office 365 Servicii email Google DNS - G-Suite

Servicii de găzduire Email pentru organizații

Trăsături Servicii de Email

Conectare prin intermediul POP3 / IMAP

Platforma care găzduiește adresele de email permite conectarea conturilor de e-mail atât prin intermediul protocolului POP3, cât și a protocolului IMAP, indiferent de dispozitivul utilizat sau de locația în care vă aflați.

Interfață webmail accesibilă și prietenoasă

Interfața webmail prin care se pot accesa conturile de email este foarte prierenoasă și accesibilă pentru toți utilizatorii email. Rezoluția se ajustează automat în funcție de display-ul dispozitivului care accesează e-mailul.

Fiabilitate superioară a serviciilor de email

Serverele platformei de mailing nu sunt afectate de actualizarea platformei de găzduire website-uri. Veți rămâne conectat la rețea tot timpul, primirea și trimiterea de mesaje email fiind astfel neîntreruptă.

Protecția și securitatea conturilor de email

Conturile de email beneficiază de un software care ține departe virușii și spamul. Toate căsuțele de email primesc conținutul numai după acesta este filtrat printr-un set de protecții contra aplicațiilor rău-intenționate.

Cum pot adăuga înregistrări DNS Office 365?

Orice domeniu care utilizează nameserverele noastre va avea în mod automat numele de gazdă imap.domeniu.tld, iar înregistrările MX vor fi adăugate și afișate automat. Dacă aveți nevoie de conectarea conturilor de email prin intermediul Office 365, puteți utiliza instrumentul de adăugare a înregistrărilor numit Manage DNS, în loc de platforma StackMail.

Pentru a utiliza acest instrument trebuie să mergeți la Manage DNS și să selectați pachetul de găzduire pentru care doriți să adăugați înregistrările DNS Office 365. Selectați Office 365 Mail din instrumentul Auto DNS Configuration Tool care se află în partea dreaptă. Aceasta va adăuga automat înregistrările corecte pentru Office 365 Mail. După efectuarea acestor pași trebuie să salvați selectând Actualizare DNS.

 • Adăugare înregistrări DNS Office 365 în mod automat
 • Utilizare preferențială mail.domeniu.ro sau smtp.domeniu.ro
 • Configurator de înregistrări DNS accesibil din panoul de control
 • Adăugare înregistrări MX pentru fiecare domeniu în parte

Adăugarea unei înregistrări SPF în sistemul DNS poate asigura că e-mailurile pe care le trimiteți nu sunt returnate sau plasate în dosarul specific destinatarilor. Înregistrările SRV - înregistrările de servicii utilizate în Office 365 - pot fi adăugate prin interfața noastră de administrare DNS din cadrul panoului de control. O înregistrare SPF este pur și simplu o înregistrare TXT care confirmă ca serverele de poștă electronică autorizate să trimită e-mailuri.

Înregistrare DNS Email Microsoft Office 365

Caracteristici Servicii de email

Stocare sigură în cloud vă permite accesarea în siguranță a documentelor de oriunde și oferă un mediu securizat pentru partajarea acestora cu echipa dumneavoastră de lucru. Rămâneți productiv indiferent de locație. Serviciile de email susțin atât firmele mici și mijlocii, dar și conducătorii de întreprinderi care se află în deplasare.

Servicii de email potrivite companiei

Serviciile de hosting email sunt esențiale pentru succesul organizațiilor în mediul digital. Numărul nelimitat de adrese de email permite întreprinderii dvs. să trimită și să primească mesaje importante. De asemenea este disponibilă opțiunea de a arhiva email-urile importante în cazul aveți nevoie. Serviciile de e-mail sunt oferite pentru domeniul web ales de dvs. și oferim web hosting în cazul în care aveți nevoie. Prin alegerea oricărui pachet de hosting aveți posibilitatea de efectua înregistrări DNS atât pentru Office 365, cât și pentru Google Suite.

Protocol de email POP3 & IMAP

Serviciile de email puse la dispoziție de compania noastră permit conectarea contului de email prin IMAP și POP3. Prin utilizarea POP se descarcă toate mesajele în calculator, fiind șterse ulterior din contul de e-mail. Acestea pot fi utilizate doar de către același computer în care au fost descărcate. Dacă prin intermediul POP3 încercați să vă accesați contul email de pe alt dispozitiv mesajele descărcate anterior nu vor fi accesibile. În schimb, IMAP oferă posibilitatea accesării contului de e-mail de oriunde, indiferent de dispozitiv.

Gestionarea serviciilor de e-mail

În cazul în care compania dvs. are nevoie de asistență în ceea ce privește gestionarea serviciilor de e-mail vă oferim posibilitatea de a seta conturile principale de e-mail împreună cu dumneavoastră. Pe lângă configurarea inițială vă vom pune la dispoziție biblioteca de cunoștințe pentru a învăța cum să vă gestionați conturile de email și caracteristicile acestora. Pentru modificări ulterioare aveți posibilitatea de a contacta departamentul de asistență. Vom fi mai mult decât fericiți să fim lângă dvs. pentru orice situație dificilă pe care o veți întâlni.

Conturi de email pentru fiecare unitate

Fiecare departament sau unitate de lucru are nevoie să fie reprezentată printr-un cont de email particular. Platforma de găzduire se conectează separat față de serviciile de mail, iar în cazul în care serviciile de hosting website vor fi în mentenanță, găzduirea email-urilor nu va fi afectată. Spațiul de stocare dedicat fiecărei adrese de email este de 10GB, ceea ce permite trimiterea de documente și fișiere fără griji. Se pot realiza înregistrări DNS pentru Google Suite și Microsoft Office 365 pentru toate pachetele de hosting.

Email Forwarder & Autoresponder

Prin intermediul funcției Email Forwarder aveți posibilitatea de a redirecționa mesajele care sunt primite pe orice adresă de email asociată domeniului. De exemplu, puteți configura Email Forwarder să trimită aceleași emailuri și pe adresa personală sau către cea de la birou. De asemenea, Autoresponderul permite trimiterea unui mesaj automat de către sistem în momentele în care nu sunteți la birou sau când plecați în vacanță cu familia. Sistemul este configurat în așa fel încât să răspundă automat tuturor mesajelor primite, indiferent de oră și dată.

Whitelist, Blacklist & Catch all mesages

Prin intermediul caracteristicilor de Whitelist și Blocklist se poate bloca permanent / temporar sau adăuga în lista de excepții conturi sau adrese de email, domenii sau tld-uri specifice. Evitați astfel mesajele de tip spam provenite de la adrese necunoscute. De asemenea, în cazul în care primiți un mesaj pe o adresă care nu este valabilă veți primi un email către o adresă de email specificată de dumneavoastră. Acest lucru este foarte util pentru persoanele care greșesc adresa de email, iar funcția prin intemediul căreia se colectează mesajele se numește Catch all.

E-mail hosting pentru o comunicare nemărginită

Fiecare plan de găzduire web conține serviciile de email descrise mai sus, care sunt compatibile cu accesarea de pe orice dispozitiv. Configurarea clientului de poștă electronică devine un lucru simplu și ușor de realizat, chiar și pentru persoanele care se află la început de drum în acest domeniu.

Protecția anti-virus și anti-spam pusă la dispoziție pentru adresele de email vă oferă un avantaj uriaș, în special dacă conduceți un business în care activitățile principale se desfășoară prin intermediul comunicării prin e-mail.

Interfața webmail se poate accesa atât de pe desktop și tabletă, cât și de pe telefon. În cazul în care ați mai deținut o adresă de e-mail furnizată de compania noastră vă putem comunica cu certitudine că nu veți întâmpina dificultăți cu serviciile de mailing pe parcursul găzduirii.

 • Hosting E-mail pentru a facilita comunicarea și transferul de documente
 • IMAP / POP3: protocol standard de accesare e-mail
 • Webmail accesibil de pe orice dispozitiv (desktop, telefon, tabletă)
 • Înregistrări DNS MX configurate în mod automat de către sistemul de găzduire e-mail

Indiferent dacă administrați un proiect pentru o agenție sau pentru o afacere în creștere, aveți nevoie de e-mail hosting cu instrumente de gestionare care să vă ofere flexibilitate și siguranță. Sincronizarea mesajelor de tip e-mail stocate în căsuța poștală se poate realiza de îndată ce aveți conexiune la internet.

Hosting email cu protectie antivirus si antispam

Powered by WHMCompleteSolution