Transfer Hosting & Migrare Servicii de găzduire website

Doriți să schimbați firma de găzduire web?

Schimbarea firmei de hosting și mutarea site-ului web, împreună cu lista de email-uri și bazele de date poate fi dificilă pentru dumneavoastră. Centrul de migrare al companiei noastre vă ajută să transferați site-ul web de la orice companie de hosting care folosește panoul de administrare cPanel. Nu va exista astfel niciun risc de pierdere a datelor. De asemenea, veți păstra toate dosarele, fișierele, scripturile și bazele de date exact așa cum sunt.

Servicii de migrare - TRANSFER HOSTING WEBSITE

Migrare website, fișiere și baze de date în cloud

Persoanele care doresc să-și transfere site-ul web de la o altă companie care furnizează servicii de găzduire web își pot muta site-ul web în platforma noastră de găzduire în cloud. În cazul în care migrați de la un hosting shared la compania noastră care utilizează servere interconectate în cloud puteți analiza ofertele de servicii de găzduire listate pe website-ul nostru.

Înainte de migrarea site-ului web la compania noastră este recomandat să urmați cu atenție instrucțiunile noastre. Nu indicăm să modificați fișierele și să vă transferați tabelele din bazele de date dacă nu aveți experiența necesară.

Compania noastră poate realiza acest lucru prin două căi: folosirea centrului de migrare a site-urilor web sau transferul site-ului web de către un tehnician din echipa noastră de asistență tehnică. Putem utiliza oricare dintre cele două metode de transfer hosting menționate anterior, în funcție de cât de mare este site-ul web pe care doriți să-l transferați.

 • Transferați toate fișierele, indiferent de mărimea acestora
 • Transferați bazele de date, fără alterarea tabelelor
 • Alegeți ceea ce doriți să migrați, inclusiv perioada de transfer
 • Rămâneți conectat cu vizitatorii și evitați erorile produse accidental

În cazul în care ne solicitați să vă oferim serviciul de migrare hosting, însă începeți transferul în timp ce îl realizăm noi, fără vreo notificare, pot exista pierderi de tabele în bazele de date, pierderi de email-uri sau ștergeri ale fișiere sau documente importante. Dacă urmați pașii recomandați de noi, vă asigurăm că nu va exista niciun tip de pierdere.

Migrare site web & transfer hosting la o firmă de găzduire web în cloud

Găzduire web SSD în cloud, cu resurse autoscalabile

Chiar dacă site-ul web va fi asaltat de un trafic uriaș, va fi accesibil în orice moment, datorită platformei noastre de găzduire bazată pe servere interconectate în cloud. În cazul în care un server este indisponibil din cauza suprasolicitării, următorul server se va activa automat. Pentru clienții companiei noastre includem gratuit panoul de control StackCP pentru administrarea domeniilor și serviciilor de web hosting.

În cazul în care site-ul web este construit în WordPress, îl putem transfera pe platforma WordPress Hosting. Utilizăm un modul dedicat WordPress, care accelerează viteza de accesare și efectuează actualizări automate ale software-ului, numit StackCache.

Datorită stocării de tip SSD de la Samsung Enterprise asigurăm o încărcare rapidă a site-urilor web găzduite, îndeplinind astfel toate așteptările. Conform statisticilor Google, 2007, dintre utilizatorii care navighează pe internet doar 47% se așteaptă ca un site web să se încarce în aproximativ două secunde. Viteza de accesare a site-urilor web este crucială în zilele noastre.

Migrare & Transfer hosting în Cloud

Specificații tehnice servicii de găzduire web business

Caracteristici găzduire web business
Detalii
Număr de domenii pe care le puteți găzdui
în funcție de pachet
Spațiu Stocare SSD
Nelimitat
Număr baze de date MySQL
Nelimitat
Număr de subdomenii pe care le puteți crea
Nelimitat
Lățime de bandă / trafic web
Nelimitat
Număr de conturi FTP
Nelimitat
Număr de conturi Email
Nelimitat
Căsuțe de Email
10GB/cont
Remote MySQL & Acces SSH
Da
Dual-Stack IPv4/IPv6, HTTP/2
Da
Resurse RAM, CPU autoscalabile în funcție de consum
Da
Servere DNS Google
Da
One Click Installer
Da
Website Builder
Da
Securitatea serviciilor de găzduire
Detalii
Certificat SSL WildCard TLS 1.2
Da
Protecție anti-DDOS +1Tbps
Da
Protecție Firewall de tipul Web StackProtect
Da
Auto Email Spam Filter pentru platforma de mesaje electronice Da
Auto Malware Scanner pentru site-uri web
Da
FTP Lock cu timp de expirare setat manual
Da
Caracteristici website hosting
Detalii
Backup automat zilnic pentru fișiere și baze de date
Da
Suport securizat IMAP/POP3 pentru platforma de e-mail
Da
Servicii CDN la cerere
Da
Asistență tehnică asigurată
Da
Statistici și fișiere de tip Logs din panoul de control
Da
Hotlink protection
Da

Migrare & Transfer website în cloud

Caracteristici Migrare hosting

Transferați fișierele exact așa cum sunt

Ne asigurăm că nu veți pierde date pe durata transferului. Fișierele și bazele de date pe care le aveți sunt astfel mutate de la vechiul furnizor de servicii web pe serverele de găzduire în cloud fără efort și sau taxe suplimentare.

Transferul găzduirii web oricând doriți

Înainte de a efectua migrarea fișierelor și bazelor de date este necesar să ne contactați prin trimiterea unui tichet de asistență în care să precizați acest lucru, pentru a decide împreună când să începem transferul.

Evitați erorile produse accidental

Este recomandat ca procesul de transfer să se desfășoare pe timp de noapte, pentru a nu afecta vizitatorii potențiali în timpul zilei. Vom preveni astfel orice tip de eroare care poate apărea pe parcursul migrării site-ului.

Alegeți exact ceea ce doriți să migrați

Alegeți exact ceea ce doriți să migrați de la providerul de găzduire web pe care îl aveți în prezent. La cererea dumneavoastră putem să evităm migrarea anumitor baze de date sau fișiere în cazul în care nu le mai doriți.

Informații migrare & transfer hosting

Compania noastră se va ocupa de migrarea site-ului web pe care-l dețineți, fără vreo intervenție în această direcție. Așadar nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la procesul de transfer hosting. De îndată ce procesul migrării va fi complet veți fi notificat prin una dintre următoarele opțiuni: email, tichet de asistență sau contact telefonic.

Procesul de migrare a site-ului web poate dura de la 30 de minute, până la două ore sau chiar mai mult, în funcție de cât de mari și numeroase sunt bazele de date și în funcție de câte site-uri web se află în coada de transfer. De asemenea, schimbările de nameservere pot dura până la 72 de ore pentru propagarea completă de-a lungul lumii.

Vă transmitem informațiile de mai sus pentru a lua în considerare aceste variabile când plănuiți să vă mutați site-ul web la altă firmă de hosting. În cazul în care pe parcursul procesului de transfer va exista o perioadă de downtime sau de mentenanță a serviciilor web sau a serverelor pe care găzduim website-urile veți fi notificat imediat cu privire la fiecare pas care este realizat.

 • Transferați site-urile web uriașe fără pierderi de articole sau pagini web
 • Notificare imediată cu privire la progresul transferului hosting-ului web
 • Adresă StackStaging pentru accesare website, chiar dacă nu sunt propagate nameserverele
 • Adrese IP IPv4 și IPv6 pentru fiecare site web care își transferă hostingul alături de noi

Pentru fiecare client care optează pentru găzduire web oferim o adresă unde vă puteți accesa website-ul, chiar înainte de completarea migrării și a schimbărilor DNS. În panoul de control aveți o adresă de tipul StackStaging la dispoziție. Vă puteți asigura astfel că totul funcționează corespunzător înainte de propagarea completă a înregistrărilor DNS, opțiune pe care celelalte companii de hosting standard nu o pot oferi.

Informații despre transferul de hosting pentru site-uri web

Caracteristicile găzduirii web de la digitalclouder

Printr-o simplă privire asupra serviciilor noastre de hosting veți constata că acestea beneficiază de trafic web nelimitat. Nu restricționăm numărul de accesări pe care vizitatorii le pot avea pe site-ul dumneavoastră, spre deosebire de alte companii concurente. De asemenea, site-urile web găzduite de noi beneficiază de Stocare de tip SSD pentru a facilita transferurile rapide.

Autoscalarea resurselor pe servere

Tehnologia de autoscaling este utilizată pentru toate serviciile noastre de găzduire web în cloud. Flexibilitatea găzduirii web în cloud constă în folosirea unui sistem cluster-cloud care permite consumul fără a afecta performanța și fără a limita în vreun fel utilizatorul. Lățimea de bandă, puterea de procesare și memoria sunt scanate instantaneu în funcție de consumul site-urilor web. Cu cât clienții vor consuma un număr mai mare de resurse (RAM/CPU), cu atât le va fi alocată mai multă putere hardware pentru pachetul de găzduire web ales.

Încurajăm antreprenorii digitali

La compania noastră nu vă simțiți în niciun fel restricționat de consumul pe care-l aveți. Oferiți site-ului dumneavoastră web puterea hardware și sistemul de găzduire de care are nevoie. Încurajăm antreprenorii digitali prin ofertele pe care le avem la dispoziție pe website-ul nostru. Scopul nostru este de a furniza un mediu excelent de găzduire pentru site-urile web, în așa fel încât să nu vă mai simțiți restricționați de firmele de hosting care vă limitează traficul web sau orice alt tip de resursă hardware. Vă recomandăm să aruncați o privire asupra platformei de găzduire în cloud pe care o utilizăm la secțiunea detalii platformă.

Certificat SSL WildCard

Fiecare site web care își transferă hosting-ul de la vechiul furnizor de găzduire web la noi beneficiază de un Certificat SSL gratuit, care va asigura criptarea datelor (parole, nume de utilizatori și alte date sensibile) pe internet. Certificatul SSL este de tipul Let's Encrypt, iar reînnoirea acestuia nu necesită intervenția utilizatorului, deoarece este reînnoit automat de către sistemul nostru de găzduire web. Tot ce trebuie să faceți este să îl activați pentru domeniul web ales, iar într-un timp de maxim 30 de minute va fi operațional. De asemenea, oferim clienților noștrii și opțiunea de a activa Certificatul SSL unui număr nelimitat de subdomenii create.

Procesoare Intel Xeon E5 v4 & 40 de nuclee logice

Punem la dispoziția clienților 2.4 Ghz fiecărui server web, susținute de puterea procesoarelor Intel Xeon E5 v4 (Broadwell), care s-a dovedit eficientă prin utilizarea un sistem octa-core cu hyper-threading pentru 40 de nuclee logice. Aceste procesoare lucrează simultan pentru a oferi performanța de care are nevoie orice site web. În cazul în care unul dintre servere devine suprasolicitat se va efectua automat o balansare de sistem și site-ul web va fi servit de următorul server, fără nicio intervenție, procesul fiind unul automat.

Platformă de găzduire WordPress

Pentru deținătorii de site-uri web WordPress vă punem la dispoziție platforma noastră de găzduire în cloud WordPress Hosting, care vă oferă un set de caracteristici suplimentare: WordPress Edge Cache Engine, Gestionare cache prin intermediul StackCache, WordPress Backup Automat, Instrumente de administrare - WordPress tools, Raport verificare WordPress. Cu ajutorul acestei tehnologii website-urile se încarcă de până la 48 de ori mai rapid decât în mod obișnuit. În cazul în care doriți să utilizați această tehnologie puteți accesa găzduirea de tip wordpress disponibilă în meniul principal al site-ului nostru web.

Panoul de administrare StackCP

Toate pachetele de găzduire web pe care le furnizăm sunt administrate prin intermediul panoului de control numit StackCP. Prin intermediul acestui panou interactiv vă puteți administra site-ul web indiferent de dispozitivul pe care îl folosiți (telefon, tabletă, laptop), fiind operativ și responsive pentru orice rezoluție. De asemenea, printre funcțiile pe care le oferă StackCP enumerăm WHOIS Privacy Protection care va fi atașată domeniului dacă îl achiziționați prin intermediul nostru și al cărei scop este de a vă ascunde detaliile personale din baza de date internațională WHOIS. Prin intermediul utilizării StackCP veți obține o experiență profesională și intuitivă, susținută de instrumente proprii de administrare.

Nameservere hosting & Transfer website

Pentru fiecare pachet de hosting avem indicate și obiectele de activitate opționale ale site-urilor web pe care le putem găzdui. De asemenea, dacă site-ul web este construit în WordPress vă recomandăm platforma de Hosting WordPress.

Centrul de migrare nu transferă înregistrările DNS. DNS-urile vor fi configurate astfel încât să direcționeze toate serviciile către serviciul atașat contului de client. De exemplu, dacă utilizați înregistrări DNS Office 365 sau G-Suite, veți dori să eliminați înregistrările standard MX și să vă asigurați că au fost adăugate înregistrări Office 365 / Google DNS înainte de a continua, pentru a evita orice întrerupere a serviciului de poștă electronică.

Nameserverele de mai jos sunt cele specifice serviciilor de găzduire web oferite de compania DigitalClouder. Dacă preferați să vă actualizați nameserverele cu cele de mai jos va trebui să vă conectați la panoul de control al registratorului domeniului web și să le modificați cu următoarele:

 • ns1.digitalclouder.com
 • ns2.digitalclouder.com
 • ns3.digitalclouder.com
 • ns4.digitalclouder.com

Nu uitați că de îndată ce vă transferați site-ul web la DigitalClouder, sistemul de hosting salvează backup-uri zilnice automate cu posibilitate de restaurare oricând - backup complet compus din fișiere și baze de date.

RECOMANDARE: Înainte de a șterge orice date găzduite la vechea firmă de hosting web vă rugăm să le copiați pe un dispozitiv fizic separat sau să aveți o copie a acestora în spațiul de stocare cloud.

Schimbare nameservere & transfer hosting website

Powered by WHMCompleteSolution