Servere VPS Cloud România cu Protecție anti-DDOS

Servere VPS Cloud București

Servere VPS și VDS cu protecție anti-DDOS, localizate în București, România. Filtrăm atacuri de la Layer 2 până la Layer 7. Protecție Firewall Hardware: Fortigate. Dispunem de peste 1000 de filtre pentru atacuri de tip 0Day și IP Reputation. Suntem prezenți în Voxility, M247 și NXDATA-1 și avem peering privat cu RONIX și Inter-LAN Internet Exchange. Utilizăm resurse Enterprise, iar disponibilitatea rețelei este de 99% SLA.

Începând de la €5.99 / lunar

Servere VPS colocate în București, România. Protecție contra atacurilor DDOS pentru serviciile de găzduire

VPS Standard CPU Cores Stocare SSD Internet RAM Preț Comandă
VPS Starter 1x2.6 GHz 20 GB 100 MBps 2 GB €5.99 /lună
VPS Plus 2x2.6 GHz 25 GB 100 MBps 4 GB €12.99 /lună
VPS Professional 2x2.6 GHz 40 GB 100 MBps 6 GB €22.99 /lună
VPS Advanced 4x2.6 GHz 60 GB 100 MBps 8 GB €38.99 /lună
VPS Elite 8x2.6 GHz 100 GB 100 MBps 16 GB €82.99 /lună
VPS Business CPU Cores Stocare SSD Internet RAM Preț Comandă
VPS Starter 1x3.3 GHz 20 GB 100 MBps 2 GB €12.99 /lună
VPS Plus 2x3.3 GHz 25 GB 100 MBps 4 GB €22.99 /lună
VPS Professional 2x3.3 GHz 40 GB 100 MBps 6 GB €36.99 /lună
VPS Advanced 4x3.3 GHz 60 GB 100 MBps 8 GB €58.99 /lună
VPS Elite 8x3.3 GHz 100 GB 100 MBps 16 GB €98.99 /lună

Caracteristici servere virtuale private

VPS cu datacenter în București, România

Protecție DDOS inline

Prin intermediul procesului de curățare la nivelurile 3-7 Layer traficul este analizat și filtrat. Senzorii de tip Scruber asigură de asemenea protecție anti-DDOS pentru serverele tale.

Uptime 99.99% SLA

Providerii noștri asigură o disponibilitate de 99,99% SLA. Lucrăm la nivel enterprise cu datacenterul care furnizează serviciile de găzduire pentru echipamentele utilizate.

Cluster LizardFS

Clusterul Lizard FS este folosit pentru a evita pierderile informațiilor, acesea fiind stocate în siguranță pe SSD. LizardFS este un sistem de fișiere distribuit și scalabil.

Cluster Cloud VPS

OpenNebula gestionează serverul de tip VPS / VDS. Platforma OpenNebula cloud computing gestionează infrastructura virtuală din centrul de date pentru a construi implementări private.

VOXILITY, M247 ȘI NXDATA-1, FIREWALL FORTIGATE 1500D

MITIGARE DOS/DDOS SERVERE: Routarea BGP are rolul de a monitoriza atacurile DOS/DDOS cu ajutorul senzorului de protecție. Caracteristici: Detailed Foresics, Full Network Visibility (Cisco NetFlow, sFlow, IPFix, NetStream, cFlowd, SNMP). Analizele pot fi realizate în funcție de host, grupuri de IP, interfețe, aplicații, protocoale, țări, ASN-uri.

SOLUȚII ENTERPRISE: În toate centrele de date se află echipamente de tip enterprise pentru a obține rezultate sigure. Avem la dispoziție rețeaua Arista, modelul 7280R pentru administrare. Rack-urile HP oferă o gestionare proprie asupra rețelei de internet, iar securitatea acesteia este asigurată de sistemul de protecție anti-DDOS propriu și Fortigate 1500D cu peste 100.000 filtre de securitate si vulnerabilitati de tipul zero-day si IP-reputation. Filtrăm atacurile în timp real, lăsând serverele de aplicatii intacte, deoarece protecția in-line ale datelor și aplicațiilor critice nu afectează performanța și productivitatea.

  • VOXILITY, M247 ȘI NXDATA-1
  • DATACENTERE TIER-4
  • HARDWARE FIREWALL FORTIGATE 1500D
  • MITIGARE DOS/DDOS SERVERE

VOXILITY, M247 ȘI NXDATA-1: Serverele se află în România în datacentere cu 100GBps interconectare între locațiile din București (Voxility, M247 și NXDATA-1). Conexiunea la internet are 130 GB/s, formată din 40 GB/s Voxility, 50 GB/s M247, 20GB/s Ines, 10GB/s InterLan și 10GB/s RONIX.

Enterprise Cloud prin OpenNebula Elastic Private Cloud
Protecție DDOS Servere VPS Romania Bucuresti

Caracteristici Servere Virtuale Private (VPS)

Specificații tehnice: Adrese IPv4, Auto Failover, VPS/VDS Resizing, CPU Speed 2.6/3.3 Ghz, ECC RAM, Redundanță PSU, Servere & Tehnologie SSD Enterprise, Redundanță Datacenter, CloudLinux / KernelCare, IPv4 Suplimentar, Distribuții Linux multiple.

Datacentere TIER-4, Voxility, M247 și NXDATA-1

Uptime-ul de 99,98% este asigurat de datacenterele din Voxility, M247 și NXDATA-1. Pentru România (la nivel național) și internațional capacitatea de upload/download este de până la 500Gbps. Transferul total de date este peste 3,6 TBps, iar porturile de 100GBps Networking și 100GBps InfiniBand EDR.

Peering cu provideri naționali și internaționali

Peering privat cu RONIX & Inter-LAN Internet Exchange. Rețeaua noastră are peering privat cu provideri din mediul național și internațional, sesiuni active BGP per provider, echipamentele pentru rutare sunt ARista 7280R,circuite de alimentare separate și redindante, trifazic PDU cu administrare pe fiecare rack, climă UPS și generatoare.

Firewall Fortigate 1500D

Firewall-ul Fortigate 1500D acceptă traficul IPv4 și IPv6, echilibrează task-urile și oferă o flexibilitate înaltă pentru rețele eterogene. Capacitatea gestionată este de până la 13GBps în Firewall Mode și 13GBps cu inspecție completă IPS/IDS. Aveți la dispoziție peste 100.000 reguli firewall, VDOMs, VPN și Advanced Layer 2/3 routing.

OpenNebula Private Cloud & Cluster LizardFS

Serverele VPS / VDS folosesc un cluster de servere care este administrat prin intermediul OpenNebula. Clusterul LizazrdFS ajută la conservarea datelor chiar și în cazurile critice ale SSD-urilor sau ale serverelor individuale. Hipervizorul KVM asigură virtualizarea serverelor VPS prin alocarea resurselor fizice serverelor private virtuale.

Protecție VPS România

Protecție DDOS Servere VPS/VDS KVM: Protecție Firewall Hardware: Fortigate, Filtrare atacuri de la Layer 2 până la Layer 7, Peste 100.000 de filtre pentru atacuri 0 Day și IP Reputation. Filtrele folosite sunt antivirus / antispyware, intrusion prevention, application control, web filtering, instrumente pentru geo-locație, data los prevention.

Adrese IPv4, Frecvență CPU, RAM Extra și SSD+

Aveți nevoie de o adresă IP în plus? Adăugați oricând o adresă IPv4 pentru a separa serviciile pe Cloud VPS/VDS. Punem la dispoziție procesoare cu frecvență mare pentru pachetele Business din categoria Cloud VPS/VDS. Iar dacă stocați mai multe date puteți alege pachete Business Storage afișate pe această pagină.

Servere VPS Cloud în România

Monitorizăm orice activitate suspectă în ceea ce privește traficul prin BGP routing pentru serverele VPS. Înregistrările atacurilor pot fi trimise pe email, pachetele de date fiind detaliate într-un raport. În urma softurilor specializate, fluxurile pot fi stocate, sortate, filtrate și exportate. Senzorul de protecție DOS/DDOS servere monitorizează traficul prin routarea BGP.

Tehnologii de monitorizare trafic VPS / VDS: Detailed Foresics, Full Network Visibility (Cisco NetFlow, sFlow, IPFix, NetStream, cFlowd, SNMP). Analizele pot fi realizate în funcție de host, grupuri de IP, interfețe, aplicații, protocoale, țări, ASN-uri. În toate centrele de date se află echipamente de tip enterprise pentru a obține rezultate performante.

  • DDOS Scrubbing Cluster & Anti-DDOS inline & Fallback
  • Routare BGP pentru oprire trafic
  • Anti-DDOS inline & Fallback

Uptime-ul de 99,98% este asigurat de datacenterele din Voxility, M247 și NXDATA-1. Serverele VPS / VDS localizate în România folosesc un cluster de servere care este administrat prin intermediul OpenNebula. Hipervizorul KVM asigură virtualizarea serverelor VPS prin alocarea resurselor fizice serverelor private virtuale. În cazul unor atacuri critice dispozitivele de filtrare sunt grupate într-un cluster de curățare (scrubbing cluster).

VPS România București cu protecție atacuri DDOS

Powered by WHMCompleteSolution